Hoe werken we

Detachering

Ons detacheringsprogramma SmartGreen  biedt jou de mogelijkheid om in korte tijd kennis en kunde in huis te halen zonder langdurige investeringen te maken.

Van Predictive Analytics tot aan Artificial Intelligence. Organisaties investeren fors in het uitbouwen van hun data science capaciteit, maar ervaren stevige uitdagingen. Goed gekwalificeerde data scientists die je business processen kunnen verbeteren zijn moeilijk te vinden. Het data science-vakgebied met alle open source technieken maakt het niet makkelijk om keuzes te maken die bij jouw organisatie passen. Verschillende organisaties zweren bij de ene of juist bij de andere tool. Techniek is een middel en niet je doel!

Consultancy

Samen kijken we op welke wijze je met data intelligentie jouw organisatie naar een hoger plan kunt brengen. Als manager of bestuurder sta je continu voor een belangrijke beslissing of heroriëntatie. Je wilt advies dat onafhankelijk en objectief is. De consultants van DataGreen kunnen samen met jouw collega’s ‘continuous improvement’ cyclus opstarten. De data die schuilgaat in jullie organisatie is potentieel zeer waardevol. We kijken vanuit een aantal mogelijkheden en adviseren bij uitdagende vraagstukken met behulp van bewezen data science-toepassingen. Ons doelstelling is ervoor zorgen dat de geïmplementeerde oplossingen blijvend van waarde zijn door ze te verbinden aan de (nieuwe) werkwijze.

Projecten

Bij DataGreen werken we aan data-science projecten voor een diverse groep klanten uit verschillende branches. Door het werken aan een verscheidenheid aan projecten kunnen we best practices verbinden aan jouw doelstellingen. Op deze wijze kunnen onze specialisten vanuit hun kennis en ervaring toewerken naar een doeltreffende oplossing. Na het verkennen van de businessvraag verkennen we de kwaliteit van de beschikbare data. Het datavraagstuk dient vertaald te worden naar een wiskundig optimalisatievraagstuk. Vanuit de project agile-methodiek maken we concreet wat de gewenste output is en hoe goed het model presteert. Hierbij adviseren wij de benodigde infrastructuur die je organisatie beschikbaar dient te stellen voor de aanvang van het project.

Indien je organisatie tijdens het project niet beschikt over de gewenste infrastructuur zullen wij vanuit ons GreenLab de benodigde infrastructuur beschikbaar stellen om het data science project tot een succes te brengen!